Hos os får du ukompliceret mad af gode råvarer og høj kvalitet med visheden om, at vi ikke går på kompromis med hensynet til klima og klode.

Vi er et heldags-cafeteria, og forventer at du hjælper med at få bestik og service ned på bordet. Til gengæld kan du forvente højt niveau i køkkenet og fokus på det gode madhåndværk.

Vi arbejder med økologiske råvarer i sæson. Derfor vil du også opleve, at vores menukort er en flydende størrelse, hvor elementer løbende skiftes ud afhængig af vores leverandørers udvalg og kokkens temperament.

Vi vil gerne være socialt samlingspunkt og et alternativ til de dage, hvor lysten ikke er til selv at lave mad. Alle retter kan serveres family style, hvor maden kommer på bordet på fade til fælles deling.

Som derhjemme kan du altid spørge, hvis der er noget du er i tvivl om.

 
_DSF9100.jpg
 

Onkel Dannys Plads

Et kulturfællesskab på Vesterbro

Hverdagen er en del af kulturfællesskabet på Onkel Dannys Plads, hvor du blandt andet også finder Råhuset.

Mad er et naturligt samlingspunkt, så uanset om det er loppemarked, koncert eller feministisk festival, så vil Hverdagen være åben.

Vi holder også selv events i spisehuset. Hold øje med vores Facebookside hvor vi løbende deler kommende begivenheder.

 
_DSF9008.jpg
 

DREVET AF

Fonden Københavns Madhus

Menu og koncept bag Hverdagen er udviklet af Fonden Københavns Madhus, som holder til lidt længere nede ad gaden i Kødbyen. Fonden er normalvis kendt for at stå bag økologiomlægningen af Københavns offentlige køkkener til 90 % økologi og økologiomlægning af mere end 1300 professionelle køkkener på landsplan.

Spisestedet er vores levende madlaboratorium, der kan udvikle fremtidens professionelle måltider. Fremtidens måltider nemlig nødt til at tage hensyn til klima og miljø i lige så høj grad som de gastronomiske ambitioner i køkkenet, hvis vi skal undgå både klimakrisens konsekvenser og at ødelægge klodens biodiversitet og økosystem.

Hverdagen er stedet hvor vi kan bevise, at det godt kan lade sig gøre at have en sund og fornuftig drift på konkurrencevilkår, uden at gå på kompromis med madmoral og høj bæredygtighed.

 
 
emblem_web.png